BIZTONSÁGI KAMERARENDSZEREK, VAGYONVÉDELEM

Az információs technológia rohamos fejlődése révén ma már számos biztonságtechnikai megoldás elérhető, amelyek révén a Technocam képes Önnek hatékony megoldást ajánlani, hogy biztonságban tudhassa akár családját vagy vállalkozása értékeit.
Legyen szó akár új biztonsági kamerarendszer telepítéséről vagy egy már meglévő rendszer korszerűsítéséről, hívjon minket bizalommal, és segítünk, hogy Ön a lehető legjobb szolgáltatást kapja a lehető legjobb áron! 

 

Hogyan válasszony biztonsági kamerarendszert?

Az, hogy az Ön számára milyen technológiájú és architektúrájú rendszer az ideális, döntően függ a megvalósítás helyszínének funkciójától, beleértve a környezet sajátosságait is, az elvárt védelmi funkciótól, a kiépítés technológiájától, valamint a kapcsolódó üzemeltetési és kényelmi funkcióktól.

- Milyen kamerarendszert ajánlunk családi házak, nyaralók, lakások védelmére? 

- Milyen kamerarendszert ajánlunk üzletek, irodák, boltok, raktárak biztonsági védelmére?

A megvalósítás helyszínének funkciója: 

Jelentősen különböző rendszert ajánlunk attól függően, hogy a megvalósítás helyszíne például egy ipari park. raktár, üzlet, családi ház, nyaraló vagy lakás. A védendő terület nagyságától és környezetének „beláthatóságától” függően jelentős mértékben különbözhet a telepítendő kamerák száma és a felbontásukkal kapcsolatos elvárás.

Az elvárt védelmi funkció:

Más-más specifikációjú kamerák alkalmasak egy épület (pl. családi ház vagy bolt, üzlet) külső környezetének biztonsági megfigyelésére, illetve egy nagy raktáron vagy gyáron belüli vagyonvédelmi feladatok ellátására.
Itt lesz fontos szempont a kamerák felbontása, objektívjük fix vagy változtatható látószögének nagysága, valamint a kétirányú audiókapcsolat lehetősége.

A kiépítés technológiája:

Alább részletesen írunk még erről a szempontról, így itt most csak annyit említünk meg, hogy ma alapvetően két kamera-alaptípusból lehet a piacon választani:

  • Analóg (HD) kamerák: ezekre jellemző, hogy minden kamerát dedikált kábellel kell a rögzítőre kötni,
  • IP kamerák: ezek digitálisak, előnyük, hogy nem szükséges közvetlenül vezetékkel kapcsolódniuk a rögzítő egységhez, ha egy hálózaton vannak, melynek előnye azaz bonyolult kiépítésű, összetett, egymástól távoli egységekből álló rendszerek is kiépíthetőek

​Üzemeltetési elvárások és kényelmi funkciók:

Rendelkezésre állás 7/24, éjjeli felvételek igénye, szabotázsvédelem, távoli elérés, távoli rögzítés stb.
Oldalunkon számos, folyamatosan bővülő további információt osztunk meg Önnel azért, hogy – a mi további szakmai és tapasztalati támogatásunkkal együtt – rendelkezzen minden olyan alapvető információval, amelyek ismeretében képes lesz a lehető legjobb rendszer fő elemeinek specifikálására.

Hogyan lehet kamerarendszere 5 egyszerű lépésben?

Kérjen ajánlatot!

Kérjen telefonon vagy emailben egy személyes találkozót, melynek során elvégezzük a helyszíni felmérést és megbeszéljük az egyedi igényeket. Természetesen már ekkor is tanácsokkal segítünk a specifikációk összeállításában. Budapesten és vonzáskörzetében a felmérés díjmentes. A helyszíni felmérésre azért van szükség, hogy Önnek az adott feladatra a legcélszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk javasolni, illetve, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk és a döntésben segíteni tudjunk.

Elkészítjük az ajánlatot!

A lehető legrövidebb időn belül elkészítjük Önnek a személyes, testreszabott ajánlatot, amely tartalmazza a megbeszélt technológiai megoldás minden lényegi elemét, az eszközöket, a felhasználásra kerülő egyéb anyagokat, továbbá a munkadíjat és egyéb költségeket. Árajánlatunk pontosan részletezi a kívánt rendszer megvalósításával kapcsolatos összes díjelemet és időtervet! Azaz nem tartalmaz rejtett költségeket, nincs „kisbetűs rész”, tehát az Önnel egyeztetett és megrendelt rendszer megvalósítása után pontosan annyit fizet majd, amennyi az ajánlatban szerepelt.

Időpont egyeztetés

Az ajánlat elfogadása után időpontot egyeztetünk a telepítés idejére, az Ön igényeihez igazodva. Mivel rugalmas időbeosztással dolgozunk, így az Önnel előzetesen egyeztetett legmegfelelőbb időpontban végezzük el a telepítést. Ha az Ön számára késő esti vagy kora reggeli időpont, vagy pl. hétvége vagy az ünnepnap a megfelelő, az nálunk sem lesz akadály!

Telepítés

A telepítés napján pontosan, felkészülten érkezünk meg a telepítés helyszínére. A biztonság kedvéért még egyszer egyeztetünk Önnel a kábelek nyomvonaláról és az eszközök felszerelésének pontos helyéről. A telepítés igény szerint Önnel végig egyeztetve zajlik.

Telepítés követő beállítások

A telepítést követően beállítjuk a kamerák látószögét és a(z opcionális) távoli elérést, valamint bemutatjuk a rendszer használatát. Természetesen a távoli eléréshez szükséges szoftvereket feltelepítjük a kért eszközökre (telefon, tablet, PC stb.) és bemutatjuk ezen alkalmazások használatát. A telepítés végeztével a munkaterületet minden esetben feltakarítjuk és rendezetten adjuk át Önnek!

Miért a Technocam?

  • Mert személyre szabott ajánlatainkkal az Ön egyéni igényeire szabva tudjuk megtervezni és megépíteni a legcélszerűbb rendszereket!
  • Mert a helyszíni felmérés alkalmával minden felmerülő kérdést megválaszolunk, megbeszéljük és leegyeztetjük a kábelezés lehetséges nyomvonalát és persze segítünk a döntésben, hogy Ön a lehető legmegfelelőbb funkcionalitású és biztonsági szintű kamerarendszert kapja meg a lehető leggazdaságosabban telepíthető konstrukcióban! 
  • Mert a lehető legköltséghatékonyabban nyújtjuk a legjobb szolgáltatást!
  • Mert rugalmas időbeosztásban dolgozunk, akkor amikor Önnek a legmegfelelőbb. Legyen szó kora reggeli, késő éjszakai, hétvégi vagy ünnepnapi telepítésről. Nálunk nem akadály!
  • Mert törekszünk arra, hogy munkaterületen a telepítés ideje alatt a lehető legkisebb legyen a „felfordulás”, illetve a telepítés végeztével minden esetben a munkaterületet tisztán és rendezetten adjuk át!

Egyéb, speciális kamerarendszer szolgáltatásaink

Timelapse kamerák telepítése, bérlése

Építkezését, beruházását, rövid vagy hosszú távú projektjét szeretné timelapse formájában, egy rövid videón látni az munkálatok kezdetétől a végéig?
A megfelelő helyre kihelyezett timelapse kamerával ez lehetséges!

Mi is az a timelapse? A timelapse videók lényege, hogy a helyszínre kihelyezett kamera adott időközönként fényképet rögzít egy helyi vagy távoli rögzítő egységre, majd a tárolt képeket a projekt befejeztével össze lehet vágni és a több hónapos folyamat egy rövid videó formájában látható lesz.
Az időzített képek távoli tárolása több szintű adatmentéssel zajlik, így az adatvesztés kockázatát a lehető legkisebbre csökkentjük. Nem szeretne bajlódni a videó utómunkával? Természetesen igény esetén azt is vállaljuk. Amennyiben nem megoldott a helyszínen az internet hozzáférés úgy tudunk biztosítani mobilinternetet a projekt időtartamára.

Beruházásfigyelő kamerarendszerek telepítése, bérlése

Építkezik? Szeretné az építési területet és az ott tárolt építőanyagokat biztonságban tudni? De az építkezés befejeztével a kamerákat az ideiglenes helyükről le szeretné bontani?
Lehetősége van kamerarendszer bérlésre is, így Önnek költséghatékonyabban megoldható egy átmeneti kamerarendszer kiépítése!